TAJOMSTVO VYZVEDAČA A -54 – HISTÓRIA SA OPAKUJE

12. februára 2020, Eddie W. Nicholas, História vs politika

Čítal som nespočetne veľa kníh o histórii, prešiel som ani neviem koľko archívov, mal som v rukách nespočetne veľa listín, najstaršiu z roku 1387 vydanú Žigmundom Luxemburským, dlhé roky študoval históriu, mám aj rozpísané 2 knihy o histórii Slovenska. Mojou špecializáciou sú územie Slovenska od prvopočiatku vzniku planéty Zem, prvé osídľovanie Slovenska, územie Slovenska za Žigmunda Luxemburského a potom medzivojnové obdobie až po koniec 2. svetovej vojny. Mám doma aj jeden rukopis vysokého politického činiteľa z 2. svetovej vojny, ktorý by veľmi rýchlo zmenil pohľad na jedného človeka. Ale to je o inom.

Rád by som Vám dal do tohto popredia jednu knihu. Je to výpoveď jedného významného človeka pre náš národ, našu históriu, človeka, ktorý významne zmenil osud 2. svetovej vojny. Vysoký dôstojník nemeckej spravodajskej služby, ktorý mal na starosti rozklad spravodajských skupín, provokácie medzi obyvateľmi, diverznú činnosť, prevzatie moci Hitlerom, ovládanie a skupovanie médií, tvrdá mediálna kampaň, rozbíjanie a narúšanie mítingov, propaganda, zastrašovanie, likvidácie protivníkov, vymyslené politické procesy, rozbitie a vojenské obsadenie vtedajšieho Československa. Neskôr prešiel na stranu Československa a vďaka jeho správam sa zvrátil osud 2. svetovej vojny. Spolupracoval s našou kontrarozviedkou, Lída Báarová bola jeho spojkou (čo sa verejne nevie), spolupracoval s Václavom Morávkom, skupinou Traja králi. Kniha sa volá Tajomstvo vyzvedača A-54. Prečítajte si ju. Ďakujem.

Je to až šokujúce, že je to identické s tým, čo sa deje momentálne u nás, na našom Slovensku. Či sú to jednonázorové články v médiách, ktoré majú vyvolať dojem nepriateľstva, nepravdivé informácie, provokačné akcie, ktoré majú vyvolať nepokoje a ozbrojené konflikty, dvojaký meter justície a prokuratúry, vymyslené účelové politické procesy, vyhrážanie likvidáciou politických oponentov, postupné ovládanie krajiny, vymyslené prieskumy politických strán…

To, čo sa deje u nás, robili len tie najväčšie zrúdy a pokiaľ to nezastavíme, bude vojna. Keď vidím liberálne články, skutky, to čo chcú presadiť na Slovensku, otvorene podporujú sexuálne deviácie, migráciu, pedofíliu a iné sexuálne zvrátenosti, chcú tu diktatúru a totalitu, zneužívanie detí a cigánov pre politické účely A to vedie len a len k vytvoreniu a vyvolávanie napätia medzi občanmi. A ten dvojaký meter. Keď liberáli verejne kričia a podnecujú k zabíjaniu – prokuratúra mlčí. Ak si niekto dá tričko s kosákom a kladivom – musí ísť na vypočúvanie. Stačí ak napíšete niečo proti liberálom, už ste prepieraný. Stránka „Zomri“ ničí, uráža a dehonestuje všetko, čo je Slovenské, uráža ľudí a utláča ľudskú dôstojnosť a pritom stránka KulturBlog popisuje a prináša skutočné správy – tá je prenasledovaná. Viem, že veľa píšem o fašizme a osobne ho neznášam, pretože priniesol len bolesť a skazu, ale musím o tom písať, mám dlhoročné vedomosti a nechcem, aby Slovensko padlo na dno. Chcem len poukázať na to, čo prinesie, ak nebudeme nič robiť, ak nečinnosťou dopustíme prebrať moc tých skutočných fašistov, ktorí nabádajú k zabíjaniu pod vlajkou liberálov.

Tak nedovoľme zapredať a zničiť Slovensko, krajinu našich predkov, krajinu, kde žijeme, ktorú máme v srdci, naše tradície nemôžu byť zabudnuté, sme Slováci a Slovania a to nám nikto nesmie vziať.

A na záver jedna otázka. Viete, čo má naša tzv. pseudoprezidentka spoločné s Hitlerom a Himlerom. Ten jej výrok. Všetci traja povedali niečo podobné, inak slovne postavené, ale výsledok identický. Ona by chcela krajinu, kde sa ľudia nebudú báť zomierať. Ale ja by som chcel krajinu KDE ĽUDIA BUDÚ RADI ŽIŤ.