Slovensko vs “ tzv. západ a západné hodnoty“

21. februára 2020, Eddie W. Nicholas, História vs politika
Slovensko sa nikdy nemusí správať ako západ. Vždy sme boli Slovania a podľa toho sa máme správať. Na Slovensku za Slovenské hodnoty a tradície. Ak sa nejakej „osobe“ nepáči, kedykoľvek sa môže vzdať občianstva a na ten jej západ kedykoľvek vysťahovať. A na výzvy tzv. „europolitikov“ a „pseudopolitikov“ by som odpovedal, nech si všetky tie svoje „tzv. západné hodnoty“ zoberú so sebou a aj so všetkými, ktorí nás chcú tomuto „západu“ zapredať.
Nerozumiem, ako vôbec niekto môže vysloviť, že Slovensko neexistuje, nemá žiadnu históriu, ako niekto môže vysloviť, že položí suverenitu Slovenska na úkor EÚ, ako niekto môže vysloviť, že náš materinský jazyk by sa mal stať druhoradým. Máme svoje vlastnú históriu, svoju vlastnú mentalitu, svoj vlastný jazyk, svoje tradície. Ak toto všetko niekto vysloví, nemá právo rozhodovať smerovanie našej milovanej krajiny, o našom Slovensku. Pošliapanie vlajky, Ústavy, je pošliapanie všetkých ľudí žijúcich na Slovensku, pošliapanie všetkých predkov. A migráciu? Tu nejde o pomoc ľuďom, ale o likvidáciu národov, celých krajín a štátov. A keď počujem, že „čo by tu migranti robili, veď tu nič nemáme“ odpoveď je jednoduchá. Tu nejde o nich, ale o to, aby tu vznikli nepokoje. O nwo sa snažil už adolf a pozrite sa ako to celé dopadlo. Ale teraz sa im to darí a je len na nás, či to dopustíme a staneme sa skutočnými otrokmi, bez nároku na vlastný život, alebo sa tomu spoločne postavíme a utvoríme si spoločne krajinu, kde ľudia budú radi žiť a nie krajinu, kde ľudia sa nebudú báť zomierať.
Za seba, za rodinu, za deti, za vlasť, za lásku, za hrdosť a tradície, za Slovensko…proste za nás, Slovákov a všetkých Slovanov. V hrudi nám bije Slovanské srdce a žilách koluje Slovanská krv. Buďme hrdí na zem, po ktorej kráčame, na našu rodnú hrudu, na zem našich predkov, na naše milujúce Slovanské srdce.
p.s. Mimochodom, dnes je Medzinárodný deň materinského jazyka.
autor: Eddie W. Nicholas alias Nicholas Tajomný Básnik
21.2.2020