VÝZVA ! ! ! – PRE VŠETKÝCH – ŽIVOT MÁ VÄČŠIU HODNOTU AKO PÁR TÝŽDŇOV

14. marca 2020, Eddie W. Nicholas, Ľudský život

Na ďalší týždeň príde nárazová vlna…mal by sa zastaviť chod krajiny…verím, že to spoločne všetci dáme..je to pravdepodobne naša najväčšia výzva v našich životoch.
Každá jedna doba má svoje výzvy a jedna veľmi veľká práve pred nás prichádza, A je len na nás občanoch, všetkých, ktorí na Slovensku žijú, ako s tým budeme bojovať. Bez ohľadu na to, či je to muž, žena, dieťa, bez ohľadu na národnosť, vieru, všetci žijeme na Slovensku. Buď nájdeme v sebe pokoru, pochopenie a budeme sa správať maximálne zodpovedne, nebudeme šíriť nenávisť, bezohľadnosť, budeme nosiť všetci do jedného rúška, ochranu na hlavu, ochranu na ruky, chodievať von len v nevyhnutných prípadoch, dodržiavať karanténu a aj tí, ktorí prišli pred zavedením oficiálnej karantény na Slovensko. Také prázdne reči, že keď niekto príde pred stredou, že nemusí ísť považujem za maximálne nezodpovedné. Keď budeme dodržiavať zásady a pravidlá spoločne to všetci ustojíme…s minimálnymi obeťami na životoch a veľkými stratami na ekonomike…..alebo…nebudeme rešpektovať výzvy tejto vlády, budeme chodievať von bez ochrany, kedykoľvek, nebudeme dbať na výzvy, budeme sa stretávať a dopadneme horšie ako ktorákoľvek krajina, ľudia tu budú vo veľkom zomierať, budeme prichádzať o svojich blízkych, ženy, mužov, deti, rodičov, susedov, priateľov.
Každý z nás ma v živote na výber a ako sa k tomu postavíme, tak tomu budeme čeliť a tak dopadneme. Je oveľa jednoduchšie doslova ostať do konca mája doma a potom postupne dávať všetko do poriadku..je to len 10 týždňov zo života….ako..potom pochovávať ľudí okolo seba a chytať sa za hlavu..a každý deň sa pýtať …PREČO…Je to len 10 týždňov zo života..A myslím, že život má väčšiu hodnotu ako 10 týždňov.

Ďakujem že ste si to prečítali, prípadne zdieľali

S láskou k životu