JUDr. Gustáv Husák CSc.

12. septembra 2020, Eddie W. Nicholas, História vs politika
JUDR. GUSTAV HUSÁK CSC.
Vždy keď vidím tohto pána napadne mi len jedno – šťastné a pokojné detstvo v mieri. Ja mu za to ďakujem, že som si mohol vyskúšať aký krásny a pokojný dokáže byť život.
Tento muž je hoden, aby bol nazývaný politikom, prezidentom a štátnikom. Múdry muž na svojom mieste, miloval vlasť a zem našich predkov, miloval Československo a ľudí.
Ani jeden z novodobých „politikov“ neurobil toľko pre krajinu ako on. Ani jeden z „politikov“ nemá taký rétorický prejav a ani jeden mu nesiaha ani len po podošvu. Od roku 1990 sme nemali ani len jedného „politika“ ktorý by pracoval pre Slovensko, pre národ. Každý len kradol, rozpredával a raboval, to čo sa za socializmu vybudovalo. Boli to len a stále sú len nositelia mandátu.
Každý z nás má niečo z tohto pána, tak to spojme to najlepšie, čo sme sa naučili a spoločne dáme krajine nový šat a vráťme hodnoty tam, kam patria a to do našej zeme, našich rodín, našich detí, nech starí rodičia, ktorí bojovali za mier môžu byť na nás hrdí a naše deti a ďalšie generácie si môžu povedať „ĎAKUJEME TEJTO GENERÁCII, ŽE TO NEVZDALI“.
autor: Eddie W. Nicholas
v Bratislave 8.9.2020