Skôr ako pošlete deti do škôl, alebo Šikana a vydieranie občanov

17. septembra 2020, Eddie W. Nicholas, História vs politika

Milí rodičia, skôr ako pošlete svoje deti s rúškom do školy treba si uvedomiť pár zásadných pre život vecí:

1. Každé rúško je z niečoho vyrobené a vdychovaním sa Vám dostávajú do pľúc čiastočky tohto výrobku. Ak to nosíte chvíľku nevadí to. Pľúca to nezaťaží a vedia sa vyčistiť. Ale ak máte celý deň a dlhodobo, tak tie častice sa Vám dostávajú do pľúc a tam zostávajú. Možno sa dajú pľúca dokopy…ale…je rovnaká šanca, že tieto častice môžu spôsobiť rakovinu pľúc.

2. Každý organizmus a každý orgán potrebuje k tomu, aby plnohodnotne fungoval kyslík. Keď si dáte rúško na pár hodín, dostáva sa ho do tela menej a tým pádom ani orgány v tele nie sú okysličené tak ako majú. Čiže nebudú fungovať tak ako majú a správne.Úbytok kyslíky znemožňuje plnohodnotnú obnovu orgánov a organizmu celkovo.

3. Vakcinácia – výroba a testovanie vakcíny, ktorá sa vpichne človeku trvá aj niekoľko rokov. Ak nám chce vláda doslova nanútiť vakcínu, ktorá nie je testovaná a navyše aj firma, ktorá je vytvorila nechce niesť žiadnu zodpovednosť, v praxi to znamená len jedno, že máme byť pokusné králiky a uvidí sa ako na to ľudia budú reagovať. Sami nevedia, čo to s človekom urobí. Už pred rokmi toto spravili a v jednej africkej krajine ľudia vymierali v tisícoch. Urobili si z ľudí pokusné zvieratá a to isté by chceli urobiť aj z nás.

Takže táto vláda namiesto opatrení ako zamedziť šírenie vírusu doslova šikanuje ľudí a siaha na základné ľudské práva, svedčí len o tom, že sú kompetentní spravovať chod krajiny a zodpovednosť za ľudské životy. Namiesto zamedzenia šírenia vírusu postavia nás pred pomalú genocídu.

Ak Vám niekto niečo s čím nie ste spokojní, či vyrovnaní, zmeňte to. Vláda „plagiátorov“ platených Sorošom prijíma jedno nezmyselné opatrenie za druhým. Nosenie rúška po celý deň je pomalá genocída

Opatrne s tým…..čo v najbližších dňoch urobíte….deti sú budúcnosť a je našou povinnosťou im ju zabezpečiť a nie ich nechať zničiť nezmyselnými nariadeniami. Tejto vláde nezáleží na ľuďoch a ani nikdy nebude. Už to toľkokrát dokázali. Krajina je v troskách a je načase ju dať dokopy. Chceme krajinu, kde ľudia budú radi žiť a nie sa strachovať s čím príde zajtra „táto vláda“.

Takto ako sa títo chovajú sa správali fašisti k ľuďom počas vojny!!!!