Podľa Ústavy SR neexistuje občan očkovaný a občan neočkovaný

25. júla 2021, Eddie W. Nicholas, História vs politika
PODĽA ÚSTAVY SLOVENSKEJ REPUBLIKY NEEXISTUJE OBČAN OČKOVANÝ A OBČAN NEOČKOVANÝ.
Je mi smutno z toho smutno, čo sa deje medzi ľuďmi. Sloboda je vždy len sloboda a nič iné. Len v jednote je sila, každý jeden človek, občan má právo na slobodný, slušný a dôstojný život. Život bez nátlaku, bez vydierania, život bez strachu. Život bez strachu o seba, svoje deti, svoje rodiny a priateľov. Je mi smutno z toho, že sa poniektorí medzi sebou rozdeľujú podľa toho, či bol očkovaný a či nie.
.
1.) Neexistujú podľa právneho základu „človek očkovaný“ a „človek neočkovaný. Každý z nich je občanom a podľa Ústavy Slovenskej republiky je to občan s jednotnými právnymi vzťahmi voči sebe, voči iným občanom, voči zákonu a voči Ústave SR. Žiadne stanovy neurčujú a nepripúšťajú diskrimináciu a potlačovanie základných ľudských práv ako je slobodná voľba rozhodnutia sa.
.
2.) Nebojte sa povedať „ÁNO“ slobode, Nebojte sa povedať „ÁNO“ láske. Nebojte sa povedať „NIE“ ak ste ohrozovaní, taktiež sa nebojte povedať „NIE“ ak ste boli vyzvaní rozkazom, pretože ak je rozkaz voči občanom, ktorý potláča ľudské práva, podľa zákona ho môže odmietnuť bez akéhokoľvek postihu!
.
3.) Ak niekto chce odobrať právo, že je neočkovaný, je to isté, ako keby homosexuála nepustili do supermarketu len preto, keby nemal potvrdenie, že je heterosexuál! Nie je v tom žiadny rozdiel.
.
4.) Nikto nemá práva nikomu odoprieť jeho vieru, jeho presvedčenie. V tom je sila slobody. Tak ako pacifista nezoberie do ruky zbraň, tak ani kresťan nepoprie Božie prikázania.
.
5.) Len zopár občanov s mandátom chcú ľudí rozdeliť a vyvolať nenávisť. Reálne sme všetci na jednej lodi. Inak to nikdy nebolo a ani nikdy nebude!
.
6.) PODĽA ÚSTAVY SLOVENSKEJ REPUBLIKY NEEXISTUJE OBČAN OČKOVANÝ A OBČAN NEOČKOVANÝ. EXISTUJE LEN OBČAN SLOVENSKEJ REPUBLIKY!!!