Založ si blog

Podľa Ústavy SR neexistuje občan očkovaný a občan neočkovaný

PODĽA ÚSTAVY SLOVENSKEJ REPUBLIKY NEEXISTUJE OBČAN OČKOVANÝ A OBČAN NEOČKOVANÝ.
Je mi smutno z toho smutno, čo sa deje medzi ľuďmi. Sloboda je vždy len sloboda a nič iné. Len v jednote je sila, každý jeden človek, občan má právo na slobodný, slušný a dôstojný život. Život bez nátlaku, bez vydierania, život bez strachu. Život bez strachu o seba, svoje deti, svoje rodiny a priateľov. Je mi smutno z toho, že sa poniektorí medzi sebou rozdeľujú podľa toho, či bol očkovaný a či nie.
.
1.) Neexistujú podľa právneho základu „človek očkovaný“ a „človek neočkovaný. Každý z nich je občanom a podľa Ústavy Slovenskej republiky je to občan s jednotnými právnymi vzťahmi voči sebe, voči iným občanom, voči zákonu a voči Ústave SR. Žiadne stanovy neurčujú a nepripúšťajú diskrimináciu a potlačovanie základných ľudských práv ako je slobodná voľba rozhodnutia sa.
.
2.) Nebojte sa povedať „ÁNO“ slobode, Nebojte sa povedať „ÁNO“ láske. Nebojte sa povedať „NIE“ ak ste ohrozovaní, taktiež sa nebojte povedať „NIE“ ak ste boli vyzvaní rozkazom, pretože ak je rozkaz voči občanom, ktorý potláča ľudské práva, podľa zákona ho môže odmietnuť bez akéhokoľvek postihu!
.
3.) Ak niekto chce odobrať právo, že je neočkovaný, je to isté, ako keby homosexuála nepustili do supermarketu len preto, keby nemal potvrdenie, že je heterosexuál! Nie je v tom žiadny rozdiel.
.
4.) Nikto nemá práva nikomu odoprieť jeho vieru, jeho presvedčenie. V tom je sila slobody. Tak ako pacifista nezoberie do ruky zbraň, tak ani kresťan nepoprie Božie prikázania.
.
5.) Len zopár občanov s mandátom chcú ľudí rozdeliť a vyvolať nenávisť. Reálne sme všetci na jednej lodi. Inak to nikdy nebolo a ani nikdy nebude!
.
6.) PODĽA ÚSTAVY SLOVENSKEJ REPUBLIKY NEEXISTUJE OBČAN OČKOVANÝ A OBČAN NEOČKOVANÝ. EXISTUJE LEN OBČAN SLOVENSKEJ REPUBLIKY!!!

Čo znamená byť mužom?

09.01.2023

Byť silný a zodpovedný, aby sa na neho rodina vždy mohla spoľahnúť. Muž by mal byť múrom medzi rodinou a vonkajším svetom. Byť mužom znamená vždy stáť pri rodine. Byť ochranca, aby rodina vedela, že ak sa čokoľvek stane, on tam bude. Ak by mala rodina „spadnúť“ vie sa postarať. Byť mužom znamená prevziať zodpovednosť. Nielen za seba, ale aj za ženu, deti a [...]

Som Slovák a Čechoslovák a preto:

27.10.2022

Som Slovák a Čechoslovák a preto: – budem oslavovať Sviatok všetkých svätých (Dušičky) a nie Hallowen, nezapaľujem tekvicu, ale sviečky a kahance – budem oslavovať Štedrý večer a nie Santa Klausa, Šibačku a nie vajíčkobranie… – budem sa hrdo hlásiť k našim slovanským zvykom a tradíciám a budem ich učiť aj svoje deti a ďalšie pokolenia [...]

Viete prečo dnešné vzťahy netrvajú večne?

24.09.2022

VIETE PREČO DNEŠNÉ VZŤAHY NETRVAJÚ VEČNE? 🌹Pretože honba za úspechom je pre nás dôležitejšie ako naše vlastné šťastie. Pretože venujeme viac pozornosti svojim telefónom ako partnerom. ❤️Môžeme hovoriť ako závidíme starým ľuďom držiacich sa pri prechádzke mestom, ako sa držia za ruky, keď naše srdce nevidí viac ako pred svoj vlastný nos. 🌹Rodičia nemajú [...]

fajčenie, fajčiar, závislosť

Koniec s fajčením? Británia chce zakázať predaj cigariet

18.04.2024 08:00

Krajina rozhoduje o najprísnejšom protifajčiarskom zákone v Európe. Ak prejde, Briti, ktorí sa narodili po 1. januári 2009, si už tabakové výrobky v obchode nekúpia.

Explainer Middle East Armed Groups

Izrael zvažoval odvetný útok na Irán, ale odložil ho. Už dvakrát. EÚ uvalí nové sankcie

18.04.2024 07:02, aktualizované: 07:37

Izrael sa zaviazal, že na iránsky útok odpovie. Jeho hlavný západný spojenec - USA - však s takýmto postupom nesúhlasí.

Tatranský národný park (TANAP)

Vysoké Tatry zavreli pre horolezcov. Tí nesúhlasia a chcú zmeniť návštevný poriadok

18.04.2024 07:00

Vo Vysokých Tatrách platí až do konca mája jarná uzávera pre horolezcov aj skialpinistov.

vojna na Ukrajiny, Černihiv

ONLINE: Rutte: Niektoré štáty sedia na hromadách Patriotov. Kúpme ich pre Ukrajinu

18.04.2024 06:00, aktualizované: 09:53

EÚ by mala Ukrajine urgentne poskytnúť protivzdušnú obranu a urýchliť a zintenzívniť vojenskú pomoc vrátane delostreleckých nábojov a rakiet.

Eddie W. Nicholas

Láska je jediným skutočným zmyslom života

Štatistiky blogu

Počet článkov: 110
Celková čítanosť: 393276x
Priemerná čítanosť článkov: 3575x

Autor blogu