Založ si blog

„Prečo chce táto vláda vyzabíjať medvede? „

DALI STE SI OTÁZKY „PREČO JE TOĽKO MEDVEĎOV MIMO LESA?“ alebo „PREČO TÁTO VLÁDA CHCE VYZABÍJAŤ MEDVEDE?“
Možno sú premnožené a možno nie. Nie som špecialista na chov medveďov. Sú premnožené naozaj, alebo je to len hra na city pre ľudí? Ak sú premnožené tak na počet km2 pôdy, alebo na km2 lesa? Kde dostaneme pravdivú odpoveď?
Isté sú 2 veci určite:
1. Medvede častokrát idú mimo les, hľadajú potravu. Vo svojich prirodzených teritóriách sa ich životný priestor zmenšuje. A prečo idú aj mimo les, ktorý im dáva jedlo a zároveň aj ochranu?
2. Táto vláda doslova klčuje, ničí, vyrubuje, vyhladzuje tisíce hektárov kvalitných slovenských lesov. Lesov, ktoré dávajú ľuďom kyslík. Lesov, ktoré dávajú prirodzenú ochranu zvierat. Lesov, ktoré sú domovom pre zvieratá.
Nechodia medvede náhodou mimo les, pretože už nemajú kam ísť?
Dajte si odpoveď sami.
Prečo je toľko útokov medveďov na ľudí. Nie je to náhodou preto, lebo médiá sekundujú zámerom tejto vlády? Možno bolo tiež toľko útokov v minulosti, ale nepísalo sa o tom.
Alebo je to tým, že poniektorí si myslia, že sú nadľudia, že sú nad prírodou?
Ja som mal možnosť raz sa stretnúť s medveďom vo voľnej prírode. Nebolo mi všetko jedno. Rozhodne som ho nefotil, aj keď som mal foťák v ruke v tej chvíli, ale snažil som sa zmiznúť čo najskôr. A keď idem do miest, kde sú medvede, rozhodne ich nevyhľadávam ako poniektorí, aby si prinieslo foto, alebo video.
My ľudia, keď ideme do lesa, tak vchádzame do ich domova, do ich teritória a tak by sme sa mali aj chovať. Mali by sme si uvedomiť, že ak chceme všetci prežiť, musíme žiť v spoločnej symbióze. V harmónii s prírodou a zvieratami. Tým, že im klčujú a doslova vyhladzujú lesy, berú im domov. To ako keby nám zobrali byty a ostatní by sa sťažovali, koľko ľudí je bez domova.
Uvedomte si, že v politike sa náhody nedejú a médiá patria tým istým, ktorí vlastnia a riadia v skutočnosti túto vládu. Kde ste videli kdekoľvek v zahraničí, aby prišla nejaká zahraničná firma do Álp a klčuje im tam vzácne lesy? Nikde. Len tu na Slovensku!!!
Ďakujem, že ste si to prečítali.

Čo znamená byť mužom?

09.01.2023

Byť silný a zodpovedný, aby sa na neho rodina vždy mohla spoľahnúť. Muž by mal byť múrom medzi rodinou a vonkajším svetom. Byť mužom znamená vždy stáť pri rodine. Byť ochranca, aby rodina vedela, že ak sa čokoľvek stane, on tam bude. Ak by mala rodina „spadnúť“ vie sa postarať. Byť mužom znamená prevziať zodpovednosť. Nielen za seba, ale aj za ženu, deti a [...]

Som Slovák a Čechoslovák a preto:

27.10.2022

Som Slovák a Čechoslovák a preto: – budem oslavovať Sviatok všetkých svätých (Dušičky) a nie Hallowen, nezapaľujem tekvicu, ale sviečky a kahance – budem oslavovať Štedrý večer a nie Santa Klausa, Šibačku a nie vajíčkobranie… – budem sa hrdo hlásiť k našim slovanským zvykom a tradíciám a budem ich učiť aj svoje deti a ďalšie pokolenia [...]

Viete prečo dnešné vzťahy netrvajú večne?

24.09.2022

VIETE PREČO DNEŠNÉ VZŤAHY NETRVAJÚ VEČNE? 🌹Pretože honba za úspechom je pre nás dôležitejšie ako naše vlastné šťastie. Pretože venujeme viac pozornosti svojim telefónom ako partnerom. ❤️Môžeme hovoriť ako závidíme starým ľuďom držiacich sa pri prechádzke mestom, ako sa držia za ruky, keď naše srdce nevidí viac ako pred svoj vlastný nos. 🌹Rodičia nemajú [...]

Gorazdova 27, bratislava, vila, Danko

Nielen prezidentská vila chátra. Štát odkúpil miliónové nehnuteľnosti aj pre šéfa parlamentu, nikto v nich však nebýva

23.04.2024 09:00

Žiaden šéf Národnej rady SR sa do nej totiž nenasťahoval, ani len v jej priestoroch neprijal žiadnu oficiálnu návštevu.

deviataci, Banská Bystrica, protidrogový vlak

Špeciálny vlak ukazuje, čo spôsobujú tvrdé drogy. Autor projektu Revolution train vychádza z vlastnej skúsenosti

23.04.2024 09:00

Na nebezpečenstvo drog upozorňuje v týchto dňoch slovenských deviatakov špeciálny vlak Revolution train, v ktorom sa o príčinách, vývoji a dôsledkoch závislosti dozvedajú zážitkovou formou.

Russia Victory Day Parade ruskí vojaci

Výdavky na zbrojenie rekordne rastú. Vojna na Ukrajine rozhýbala NATO

23.04.2024 08:00

Celkové vojenské výdavky vo svete dosiahli vlani až 2,443 bilióna dolárov, čo je najvyššia suma od roku 1988.

americkí vojaci

Na americké jednotky v Iraku a Sýrii útočili dvakrát v priebehu 24 hodín

23.04.2024 06:52

Dva drony zostrelili v pondelok neďaleko leteckej základne v západoirackej provincii Anbár.

Eddie W. Nicholas

Láska je jediným skutočným zmyslom života

Štatistiky blogu

Počet článkov: 110
Celková čítanosť: 393955x
Priemerná čítanosť článkov: 3581x

Autor blogu