Založ si blog

Život v náručí lásky, prejavy , sny a krásy života

Život je o láske a o prejavoch lásky. Je úžasné, ak muž žene zloží kompliment a ešte úžasnejšie je to, ak žena tento kompliment prijme. Je to nádherný a hlboký vnútorný pocit, ak svoje vyznanie môžem dať človeku, ktorý je pre mňa cennejší ako môj vlastný život a viem, že aj ja, muž, som pre ňu rovnako dôležitý. V živote netreba zabúdať na to, že sme ľudia a dostali sme do života mnoho darov. Okrem daru lásky a daru snívania sme dostali aj dar milovania, dar milovanosti, dar reči, dar viery, dar smiechu, dar cítiť, dar vnímať a ešte veľa, veľa ďalších darov. Netreba to brať ako samozrejmosť, pretože vďaka tejto „samozrejmosti“ veľa vzťahov upadá. Človek túžiaci po láske vždy bude po nej túžiť. Človek túžiaci po harmónii, nikdy sa nevzdá svojich ideálov. Človek túžiaci po nehe, po viere, po všetkom, čo ho robí šťastným, vždy bude po tom túžiť a hľadať to. A preto, drahí moji priatelia, milujte sa, koľko môžete, či už prejavmi krásnych slov, či romantických skutkov a prekvapení a či aj fyzicky. Sme ľudia a byť človekom, ľudským človekom, je také krásne a napĺňajúce. A verte, že aj veľmi zvodné. Užívajte  život plnými dúškami, plňte si svoje sny, svoje prejavy lásky. Velebte lásku, ona za to stojí a nedovoľte jej, aby zoschla, zovšednela, pretože, ak sa to stane, opadnete spolu s ňou.

Každý z nás má možnosť prežiť svoj sen. Každé ráno, keď sa človek prebudí, dostáva možnosť tento deň aj prežiť a aj svoj sen si splniť. Akýkoľvek sen. Je krásne snívať a ešte krajšie je plniť si svoje sny. Stačí, ak otvorí srdiečko, zahodí predsudky a pootvorí náruč láske, svojim snom i víziám. Načo čakať na najvhodnejšiu chvíľu. Treba si len uvedomiť, že každá jedna chvíľa je vhodná urobiť z bežného dňa ten najkrajší a najzmysluplnejší deň. Je to také jednoduché. Stačí len urobiť krok k splneniu si svojich snov. Veľmi ľahko sa totižto môže stať, že na druhý deň už nebude šanca vrátiť čas späť a možnosť splniť si sen odíde rovnako, ako odíde prúd času. Každý jeden sen je dôležitý. Splniť si svoje sny, znamená skutočne žiť život naplno.

Život je ten najväčší dar, aký sme mohli dostať a je skutočne najnezmyselnejšou hlúposťou neprežiť ho naplno. Len s láskou je človek šťastný. Ľúbiť a milovať je zmyslom našich životov. Objímte ľudí, ktorých máte radi. Stačí aj objatie slovné, je to viac ako neurobiť nič a to je to krásne na živote, že sa môžete podeliť o kus seba s niekým, kto kúsok z vás prijme s radosťou.

Každá jedna kniha, chtiac či nechtiac, presne ako človek, ktorý vstúpi do nášho života, ovplyvňuje náš život. Slová a skutky zanechávajú v nás odkaz, ktorý si berieme potom so sebou do života. Hlboký a milujúci vzťah je ako kniha, ktorú si berieme so sebou až na večnosť. Možno aj preto sa vraví, že najlepšia kniha, je kniha života. Ja verím, že účel, prečo sú moje básne napísané, sa splní.

Posielam teplé ľudské objatie, snívajte svoje sny a každý deň im dávajte silu, nech prebudia svoje vnútro a každý sen sa stane súčasťou života.

A na záver by som rád pripomenul všetkým ženám, ktoré sa necítia byť milované:

Drahé dámy, neverte tomu, že vás nikto nemá rád. Každú jednu z vás niekto miluje, obdivuje a velebí vo svojom srdci, bez toho, či toho človeka poznáte osobne alebo on živí svoju lásku k vám len v tichosti oblakov svojho srdca. Verte, že každý deň posiela do vášho srdca teplo mocnejšie než najhorúcejšie lúče slnka. Každá z vás je bezsenným snom niektorého muža.“

 

autor: Eddie W. Nicholas

Čo znamená byť mužom?

09.01.2023

Byť silný a zodpovedný, aby sa na neho rodina vždy mohla spoľahnúť. Muž by mal byť múrom medzi rodinou a vonkajším svetom. Byť mužom znamená vždy stáť pri rodine. Byť ochranca, aby rodina vedela, že ak sa čokoľvek stane, on tam bude. Ak by mala rodina „spadnúť“ vie sa postarať. Byť mužom znamená prevziať zodpovednosť. Nielen za seba, ale aj za ženu, deti a [...]

Som Slovák a Čechoslovák a preto:

27.10.2022

Som Slovák a Čechoslovák a preto: – budem oslavovať Sviatok všetkých svätých (Dušičky) a nie Hallowen, nezapaľujem tekvicu, ale sviečky a kahance – budem oslavovať Štedrý večer a nie Santa Klausa, Šibačku a nie vajíčkobranie… – budem sa hrdo hlásiť k našim slovanským zvykom a tradíciám a budem ich učiť aj svoje deti a ďalšie pokolenia [...]

Viete prečo dnešné vzťahy netrvajú večne?

24.09.2022

VIETE PREČO DNEŠNÉ VZŤAHY NETRVAJÚ VEČNE? 🌹Pretože honba za úspechom je pre nás dôležitejšie ako naše vlastné šťastie. Pretože venujeme viac pozornosti svojim telefónom ako partnerom. ❤️Môžeme hovoriť ako závidíme starým ľuďom držiacich sa pri prechádzke mestom, ako sa držia za ruky, keď naše srdce nevidí viac ako pred svoj vlastný nos. 🌹Rodičia nemajú [...]

Martina Šimkovičová, Robert Fico

Zmeny pre RTVS. Narazí zákon na Čaputovú alebo sa čaká na Pellegriniho? Šimkovičová ešte nemá meno nového riaditeľa

24.04.2024 06:00

Nový zákon o STVR dostal od Legislatívnej rady vlády zelenú. Vláda má o ňom rokovať na výjazdovom rokovaní.

Ukrajina, Charkov

Dokážu zastaviť Rusov? Západné zbrane prídu, ale Ukrajincom chýbajú vojaci, obávajú sa experti

24.04.2024 06:00

Prichádza západná vojenská pomoc pre Ukrajinu neskoro? Rusko dokázalo za posledné mesiace na bojisko posielať stále viac mužov.

Saleziáni, majstrovstvá Slovenska, hokejbal, kategória U15, Nová Dubnica, mReportér

Aj kresťania sa vedia zabávať. Po omši to roztočili s hokejkami na ihrisku

24.04.2024 05:00

Zábery z vydarenej akcie zachytil mReportér Daniel Imriška.

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

Eddie W. Nicholas

Láska je jediným skutočným zmyslom života

Štatistiky blogu

Počet článkov: 110
Celková čítanosť: 394126x
Priemerná čítanosť článkov: 3583x

Autor blogu