Založ si blog

Čo znamená byť mužom?

❤️ Byť silný a zodpovedný, aby sa na neho rodina vždy mohla spoľahnúť. Muž by mal byť múrom medzi rodinou a vonkajším svetom. Byť mužom znamená vždy stáť pri rodine.
❤️ Byť ochranca, aby rodina vedela, že ak sa čokoľvek stane, on tam bude. Ak by mala rodina „spadnúť“ vie sa postarať.
❤️ Byť mužom znamená prevziať zodpovednosť. Nielen za seba, ale aj za ženu, deti a rodinu.
❤️ Byť mužom znamená aj byť liečiteľom.
❤️ Neštítiť sa práce, nie všetko sa dá kúpiť a ak si niečo sami vytvoríme, viac si to vážime a sme na to a aj seba hrdý.
❤️ Romantik, aby žena vedela, že aj po rokoch jeho oči a srdce patria len jej. Že aj po rokoch túži po milovaní s ňou tak ako keď sa spoznali.
❤️ Byť mužom znamená vážiť si ženu, deti, rodinu. Potešiť darom, len tak proste bez dôvodu. Aj keď najväčší dôvod je ona, žena, deti a rodina.
❤️ Byť silný, nie agresívny, aby žena mohla mať svoju úlohu v živote a mohla byť slabá. Rovnako ako muž má úlohu vo vzťahu a aj v živote, tak aj žena má svoju úlohu vo vzťahu a aj v živote. Nemeňte si úlohy a pozície.
❤️ Byť mužom znamená aj byť uvedomelý, mat široký prehľad a životný záber. Mať vzdelanie, byt zodpovedný a neriskovať životy pre hlúposť, ani svoj a ani rodiny.
❤️ Byť mužom znamená aj to, nebáť sa výziev. Čím ťažšia výzva, tým väčšie potešenie by to malo byť. Nevyberať si ľahkú cestu, ale radšej ťažšiu ak dáva zmysel života.
❤️ Byť mužom znamená ísť príkladom. Nielen slovom, ale hlavne skutkami. Ti, čo rozprávajú a za nimi skutky nestoja.. Tých je veľmi veľa.
❤️ Byť mužom znamená byť aj verný. Intímny život patrí medzi partnerov a nie len tak s hocikým.
❤️🌹 Byť mužom nie je také zložité ako byť ženou.
V Bratislave 7.1.2023

Som Slovák a Čechoslovák a preto:

27.10.2022

Som Slovák a Čechoslovák a preto: – budem oslavovať Sviatok všetkých svätých (Dušičky) a nie Hallowen, nezapaľujem tekvicu, ale sviečky a kahance – budem oslavovať Štedrý večer a nie Santa Klausa, Šibačku a nie vajíčkobranie… – budem sa hrdo hlásiť k našim slovanským zvykom a tradíciám a budem ich učiť aj svoje deti a ďalšie pokolenia [...]

Viete prečo dnešné vzťahy netrvajú večne?

24.09.2022

VIETE PREČO DNEŠNÉ VZŤAHY NETRVAJÚ VEČNE? 🌹Pretože honba za úspechom je pre nás dôležitejšie ako naše vlastné šťastie. Pretože venujeme viac pozornosti svojim telefónom ako partnerom. ❤️Môžeme hovoriť ako závidíme starým ľuďom držiacich sa pri prechádzke mestom, ako sa držia za ruky, keď naše srdce nevidí viac ako pred svoj vlastný nos. 🌹Rodičia nemajú [...]

Hirošima 6. 8. 1945 a Nagasaki 9. 8. 1945

08.08.2022

HIROŠIMA 6.8.1945 a NAGASAKI 9.8.1945 V týchto dňoch si pripomíname 77. výročie zhodenia atómových bômb na Hirošimu a Nagasaki. Vojská USA zhodili atómovú bombu na civilné obyvateľstvo, nie na vojenské objekty. Dodnes nevieme presný počet obetí. Prvý deň zahynulo približne 120.000 ľudí. Do 4 mesiacoch to bolo už 240.000 ľudí. A neskôr sa následky z ožiarenia, [...]

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

Eddie W. Nicholas

Láska je jediným skutočným zmyslom života

Štatistiky blogu

Počet článkov: 110
Celková čítanosť: 394494x
Priemerná čítanosť článkov: 3586x

Autor blogu