Založ si blog

Milovanie nežná poézia tela  II. časť

Milovanie, tak veľa človeku dáva aj po duševnej a aj po fyzickej stránke. Milovanie je poézia tela, ktoré plynie celým naším telom, ktorý vás prenesie na iné, vždy nové a nepoznané miesta. Vždy nájdete v ňom niečo nové a niečo krásne jedinečné.

Intímny život je veľmi dôležitá súčasť každého jedného vzťahu, Veľa vzťahov sa rozpadáva aj preto, pretože sa partneri odcudzia a nevedia si povedať do očí to, čo len v duchu si vravia, pretože partneri si nevedia povedať to ,čo by si povedať mali. Intímny život nie je povinnosť, ale krása nežností, ktorú sme dostali do života. Podľa mňa je úplne normálne a ľudské povedať partnerovi po čom túžime, čo nás vzrušuje, priťahuje, čo by sme chceli a čo nám spôsobuje tie najpríjemnejšie pocity. To nie je o konzervatívnosti, ale o tom, že sme ľudia, ľudia chápavý, citlivý a krehký so svojimi túžbami, ľudia, ktorí túžia milovať a byť milovaní predsa. Ak mi partnerka povie, čo má rada a čo jej spôsobuje najkrajšie telesné a aj duševné pocity, ja to neberiem ako niečo zlé, ale ako to, že má vo mne dôveru, otvára sa mi a túži sa so mnou milovať viac a viac.

Je to veľmi oslobodzujúce, ak partnerovi poviete, čo má rád, čo ho teší, alebo naopak, čo je nepríjemné V milostnom živote je to veľmi podstatné, aby sa partneri medzi sebou rozprávali aj o týchto veciach.  Milovanie je veľký dar a každý z nás ma pri ňom jedinečné pocity, ktoré koľkokrát ani nevie popísať slovami. Ak ma niečo trápi, treba o tom hovoriť, netreba vzťah nechať upadnúť, zvädnúť a ak to pôjde takto pŕliš dlho, tak to zájde príliš ďaleko, až tak ďaleko. že  niekedy už nie je cesty späť.

Vravíte si, že už toho druhého nepriťahujem a potom si začne nahovárať to isté aj partner a v tichosti, ani neviete ako, sa jeden druhému vzdialite. A pritom by stačilo pár slov, pár krásnych, nežných, milostných slov, ktoré by toho spiaceho motýľa prebudilo a začali by ste opäť prežívať najkrajšie okamžiky slastných pocitov.

Ktovie, možno aj ten druhý prežíva presne toto isté, tiež má strach niečo povedať a obaja si nahovárajú niečo, čo možno ani nie je pravda a ani nikdy nebude. Strach pomenovať niečo pravým menom, ten strach je napojený priamo na náš život a žijeme s ním každý deň, respektívne musíme s ním žiť. pokiaľ sa toho človek nezbaví sám, nikdy nepocíti krásu duševnej slobody, milostnej rozkoše a a nepocíti úchvatné pocity pri milovaní, keď vie, že sa môže odovzdať doslova svojmu partnerovi..

Každý vzťah po čase ochabne, to je úplne normálne. Neurobte však z neho stereotyp. Treba vždy o tom hovoriť a nebáť sa odpovedi.  Nech je to čokoľvek, treba sa rozprávať o všetkom. Láska je vždy v srdciach ľudí niekedy sa obnovuje ťažko, ak strach z otázky je príliš dlhý. Ale ja verím, že láska je v každom človeku a niekedy len jedným bozkom, objatím, dotykom sa dá všetko prebudiť a vrátiť do starých koľají. Láska je mocná, nekonečná, pretože len ona, láska je jediným, skutočným zmyslom života.

Netreba sa hanbiť sa povedať si krásne komplimenty medzi sebou , je veľmi dôležité, aby sa žena vždy pri svojom partnerovi cítila vždy tá nádherná a Bohyňou. Ten, kto pocíti skutočnú lásku ženy, inú lásku už nebude chcieť.

Muži, pri milovaní myslite na partnerku, prežívajte s nimi jej vnútorné pocity, napojte sa na jej dušu, na jej zmysly a prežijete jedinečne krásnu spoločnú rozkoš. Milovanie nie je o tom, „vybláznim sa a idem rýchlo spať“, ale o vzájomnom si dávaní telesného tepla, telesnej slasti. Duševný orgazmus je rovnako dôležitý ako ten telesný. Pri milovaní sa vždy snažím o to, aby partnerka bola uspokojená, aby bola šťastná. Keď viem, že je šťastná, som šťastný aj ja.

Drahí muži, povedzte občas svojej partnerke, čo k nej cítite, ako po nej túžite, aká je pre vás krásna, vzácna a jedinečná. Pár nežných, hlbokých slov dokáže veľa urobiť s krásnou dušou krásnej ženy.

Telo časom stráca pevnosť a silu, ale láska, tá je večná, tá ostáva v duši po celý jej život

Prajem krásny a romantikou naplnený deň,

 

Eddie W. Nicholas

 

Čo znamená byť mužom?

09.01.2023

Byť silný a zodpovedný, aby sa na neho rodina vždy mohla spoľahnúť. Muž by mal byť múrom medzi rodinou a vonkajším svetom. Byť mužom znamená vždy stáť pri rodine. Byť ochranca, aby rodina vedela, že ak sa čokoľvek stane, on tam bude. Ak by mala rodina „spadnúť“ vie sa postarať. Byť mužom znamená prevziať zodpovednosť. Nielen za seba, ale aj za ženu, deti a [...]

Som Slovák a Čechoslovák a preto:

27.10.2022

Som Slovák a Čechoslovák a preto: – budem oslavovať Sviatok všetkých svätých (Dušičky) a nie Hallowen, nezapaľujem tekvicu, ale sviečky a kahance – budem oslavovať Štedrý večer a nie Santa Klausa, Šibačku a nie vajíčkobranie… – budem sa hrdo hlásiť k našim slovanským zvykom a tradíciám a budem ich učiť aj svoje deti a ďalšie pokolenia [...]

Viete prečo dnešné vzťahy netrvajú večne?

24.09.2022

VIETE PREČO DNEŠNÉ VZŤAHY NETRVAJÚ VEČNE? 🌹Pretože honba za úspechom je pre nás dôležitejšie ako naše vlastné šťastie. Pretože venujeme viac pozornosti svojim telefónom ako partnerom. ❤️Môžeme hovoriť ako závidíme starým ľuďom držiacich sa pri prechádzke mestom, ako sa držia za ruky, keď naše srdce nevidí viac ako pred svoj vlastný nos. 🌹Rodičia nemajú [...]

Illinois, police

Útok nožom v Illinoise si vyžiadal štyroch mŕtvych a päť zranených

28.03.2024 10:46

Podozrivého muža policajti zadržali. Motív útoku nebol bezprostredne známy.

Baltimore most loď nákladná

Po zrútení mosta v Baltimore našli telá dvoch zo šiestich nezvestných osôb

28.03.2024 10:12

Obrovská nákladná loď, ktorú nebolo možné ovládať a následne narazila do mosta, absolvovala predtým v miestnom prístave „bežnú údržbu motora“.

Rakva / Rakvy / Cintorín / Pohreb /

Nadúmrtnosť po troch rokoch klesla takmer na nulu, podpísali sa pod to dva hlavné faktory

28.03.2024 09:50

Počet zomretých vlani klesol v porovnaní s rokom 2022 vo všetkých krajoch Slovenska.

Štefan Harabin

To je nejaká partizánčina. Harabin poprel podporu Pellegrinimu

28.03.2024 09:00, aktualizované: 10:05

V médiách sa ráno objavila správa, že Harabin pôjde voliť v druhom kole šéfa Hlasu.

Eddie W. Nicholas

Láska je jediným skutočným zmyslom života

Štatistiky blogu

Počet článkov: 110
Celková čítanosť: 391175x
Priemerná čítanosť článkov: 3556x

Autor blogu