Založ si blog

Čo znamená byť mužom?

❤️ Byť silný a zodpovedný, aby sa na neho rodina vždy mohla spoľahnúť. Muž by mal byť múrom medzi rodinou a vonkajším svetom. Byť mužom znamená vždy stáť pri rodine.
❤️ Byť ochranca, aby rodina vedela, že ak sa čokoľvek stane, on tam bude. Ak by mala rodina „spadnúť“ vie sa postarať.
❤️ Byť mužom znamená prevziať zodpovednosť. Nielen za seba, ale aj za ženu, deti a rodinu.
❤️ Byť mužom znamená aj byť liečiteľom.
❤️ Neštítiť sa práce, nie všetko sa dá kúpiť a ak si niečo sami vytvoríme, viac si to vážime a sme na to a aj seba hrdý.
❤️ Romantik, aby žena vedela, že aj po rokoch jeho oči a srdce patria len jej. Že aj po rokoch túži po milovaní s ňou tak ako keď sa spoznali.
❤️ Byť mužom znamená vážiť si ženu, deti, rodinu. Potešiť darom, len tak proste bez dôvodu. Aj keď najväčší dôvod je ona, žena, deti a rodina.
❤️ Byť silný, nie agresívny, aby žena mohla mať svoju úlohu v živote a mohla byť slabá. Rovnako ako muž má úlohu vo vzťahu a aj v živote, tak aj žena má svoju úlohu vo vzťahu a aj v živote. Nemeňte si úlohy a pozície.
❤️ Byť mužom znamená aj byť uvedomelý, mat široký prehľad a životný záber. Mať vzdelanie, byt zodpovedný a neriskovať životy pre hlúposť, ani svoj a ani rodiny.
❤️ Byť mužom znamená aj to, nebáť sa výziev. Čím ťažšia výzva, tým väčšie potešenie by to malo byť. Nevyberať si ľahkú cestu, ale radšej ťažšiu ak dáva zmysel života.
❤️ Byť mužom znamená ísť príkladom. Nielen slovom, ale hlavne skutkami. Ti, čo rozprávajú a za nimi skutky nestoja.. Tých je veľmi veľa.
❤️ Byť mužom znamená byť aj verný. Intímny život patrí medzi partnerov a nie len tak s hocikým.
❤️🌹 Byť mužom nie je také zložité ako byť ženou.
V Bratislave 7.1.2023

Som Slovák a Čechoslovák a preto:

27.10.2022

Som Slovák a Čechoslovák a preto: – budem oslavovať Sviatok všetkých svätých (Dušičky) a nie Hallowen, nezapaľujem tekvicu, ale sviečky a kahance – budem oslavovať Štedrý večer a nie Santa Klausa, Šibačku a nie vajíčkobranie… – budem sa hrdo hlásiť k našim slovanským zvykom a tradíciám a budem ich učiť aj svoje deti a ďalšie pokolenia [...]

Viete prečo dnešné vzťahy netrvajú večne?

24.09.2022

VIETE PREČO DNEŠNÉ VZŤAHY NETRVAJÚ VEČNE? 🌹Pretože honba za úspechom je pre nás dôležitejšie ako naše vlastné šťastie. Pretože venujeme viac pozornosti svojim telefónom ako partnerom. ❤️Môžeme hovoriť ako závidíme starým ľuďom držiacich sa pri prechádzke mestom, ako sa držia za ruky, keď naše srdce nevidí viac ako pred svoj vlastný nos. 🌹Rodičia nemajú [...]

Hirošima 6. 8. 1945 a Nagasaki 9. 8. 1945

08.08.2022

HIROŠIMA 6.8.1945 a NAGASAKI 9.8.1945 V týchto dňoch si pripomíname 77. výročie zhodenia atómových bômb na Hirošimu a Nagasaki. Vojská USA zhodili atómovú bombu na civilné obyvateľstvo, nie na vojenské objekty. Dodnes nevieme presný počet obetí. Prvý deň zahynulo približne 120.000 ľudí. Do 4 mesiacoch to bolo už 240.000 ľudí. A neskôr sa následky z ožiarenia, [...]

Izrael / Hamas /

Hamas súhlasil s návrhom o prímerí, ktorý je pre Izrael neprijateľný

06.05.2024 19:11, aktualizované: 22:53

Katar a Egypt už niekoľko mesiacov pôsobia ako sprostredkovatelia mierových rokovaní.

Russia Orthodox Easter Putin

Putin po piaty raz. Slovenský diplomat bude pri jeho "pomazaní"

06.05.2024 17:29

Štafáž na inaugurácii Putina bude popri domácej "verchušky" robiť iba časť diplomatického zboru. Zastúpené bude aj Slovensko, ktoré na rozdiel od viacerých západných spojencov pozvanie neodmietlo.

Nemocnica Poprad

Vyskočil? Polícia preveruje úmrtie muža v areáli popradskej nemocnice

06.05.2024 16:56

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

Eddie W. Nicholas

Láska je jediným skutočným zmyslom života

Štatistiky blogu

Počet článkov: 110
Celková čítanosť: 396037x
Priemerná čítanosť článkov: 3600x

Autor blogu