Založ si blog

Slovensko vs “ tzv. západ a západné hodnoty“

Slovensko sa nikdy nemusí správať ako západ. Vždy sme boli Slovania a podľa toho sa máme správať. Na Slovensku za Slovenské hodnoty a tradície. Ak sa nejakej „osobe“ nepáči, kedykoľvek sa môže vzdať občianstva a na ten jej západ kedykoľvek vysťahovať. A na výzvy tzv. „europolitikov“ a „pseudopolitikov“ by som odpovedal, nech si všetky tie svoje „tzv. západné hodnoty“ zoberú so sebou a aj so všetkými, ktorí nás chcú tomuto „západu“ zapredať.
Nerozumiem, ako vôbec niekto môže vysloviť, že Slovensko neexistuje, nemá žiadnu históriu, ako niekto môže vysloviť, že položí suverenitu Slovenska na úkor EÚ, ako niekto môže vysloviť, že náš materinský jazyk by sa mal stať druhoradým. Máme svoje vlastnú históriu, svoju vlastnú mentalitu, svoj vlastný jazyk, svoje tradície. Ak toto všetko niekto vysloví, nemá právo rozhodovať smerovanie našej milovanej krajiny, o našom Slovensku. Pošliapanie vlajky, Ústavy, je pošliapanie všetkých ľudí žijúcich na Slovensku, pošliapanie všetkých predkov. A migráciu? Tu nejde o pomoc ľuďom, ale o likvidáciu národov, celých krajín a štátov. A keď počujem, že „čo by tu migranti robili, veď tu nič nemáme“ odpoveď je jednoduchá. Tu nejde o nich, ale o to, aby tu vznikli nepokoje. O nwo sa snažil už adolf a pozrite sa ako to celé dopadlo. Ale teraz sa im to darí a je len na nás, či to dopustíme a staneme sa skutočnými otrokmi, bez nároku na vlastný život, alebo sa tomu spoločne postavíme a utvoríme si spoločne krajinu, kde ľudia budú radi žiť a nie krajinu, kde ľudia sa nebudú báť zomierať.
Za seba, za rodinu, za deti, za vlasť, za lásku, za hrdosť a tradície, za Slovensko…proste za nás, Slovákov a všetkých Slovanov. V hrudi nám bije Slovanské srdce a žilách koluje Slovanská krv. Buďme hrdí na zem, po ktorej kráčame, na našu rodnú hrudu, na zem našich predkov, na naše milujúce Slovanské srdce.
p.s. Mimochodom, dnes je Medzinárodný deň materinského jazyka.
autor: Eddie W. Nicholas alias Nicholas Tajomný Básnik
21.2.2020

Čo znamená byť mužom?

09.01.2023

Byť silný a zodpovedný, aby sa na neho rodina vždy mohla spoľahnúť. Muž by mal byť múrom medzi rodinou a vonkajším svetom. Byť mužom znamená vždy stáť pri rodine. Byť ochranca, aby rodina vedela, že ak sa čokoľvek stane, on tam bude. Ak by mala rodina „spadnúť“ vie sa postarať. Byť mužom znamená prevziať zodpovednosť. Nielen za seba, ale aj za ženu, deti a [...]

Som Slovák a Čechoslovák a preto:

27.10.2022

Som Slovák a Čechoslovák a preto: – budem oslavovať Sviatok všetkých svätých (Dušičky) a nie Hallowen, nezapaľujem tekvicu, ale sviečky a kahance – budem oslavovať Štedrý večer a nie Santa Klausa, Šibačku a nie vajíčkobranie… – budem sa hrdo hlásiť k našim slovanským zvykom a tradíciám a budem ich učiť aj svoje deti a ďalšie pokolenia [...]

Viete prečo dnešné vzťahy netrvajú večne?

24.09.2022

VIETE PREČO DNEŠNÉ VZŤAHY NETRVAJÚ VEČNE? 🌹Pretože honba za úspechom je pre nás dôležitejšie ako naše vlastné šťastie. Pretože venujeme viac pozornosti svojim telefónom ako partnerom. ❤️Môžeme hovoriť ako závidíme starým ľuďom držiacich sa pri prechádzke mestom, ako sa držia za ruky, keď naše srdce nevidí viac ako pred svoj vlastný nos. 🌹Rodičia nemajú [...]

Ana Estradová

V konzervatívnom Peru vykonali vôbec prvú eutanáziu. Ana Estradová trpela nevyliečiteľnou chorobou

23.04.2024 15:09

Ana Estradová bola niekoľko rokov pripútaná na lôžko. Súdny spor, v ktorom jej bolo priznané právo podstúpiť eutanáziu, viedla a vyhrala za pomoci ombudsmana pre ľudské práva.

Rudolf Schuster

Rudolf Schuster získal Čestné občianstvo Košického samosprávneho kraja

23.04.2024 15:06

Ide o vôbec prvé udelenie takéhoto ocenenia v histórii kraja.

Britain Clinton

Brusel chce uľahčiť život v Británii aj mladým Slovákom. Použije na nich Londýn dvojaký meter?

23.04.2024 14:00

Európska komisia by rada zmäkčila nepríjemné dopady brexitu na občanov členských štátov EÚ vo veku do 30 rokov. Aký postoj zaujali politici v Londýne?

Reedukačné centrum Bystričany

PS vyzýva na zatvorenie reedukačného centra v Bystričanoch. Dochádzalo tam údajne k sexuálnemu násiliu

23.04.2024 13:36, aktualizované: 14:15

Predstavitelia Progresívneho Slovenska realizovali vlastný prieskum zariadenia, v ktorom podľa ich slov dochádza k porušovaniu pravidiel.

Eddie W. Nicholas

Láska je jediným skutočným zmyslom života

Štatistiky blogu

Počet článkov: 110
Celková čítanosť: 393982x
Priemerná čítanosť článkov: 3582x

Autor blogu