Založ si blog

Goebbelsove deti – inak to ani neviem nazvať týchto „písalkov“.

Dnes pri „blúdení“ na „slobodnom „internete“ som narazil na jeden článok. Jeho názov bol „Sovietsky zväz bol verný spojenec a najväčší obchodný partner Hitlera“.

Neviem na čom autor článku bazíroval a podľa čoho písal tento prapodivný článok plný nezmyslov. Pre mňa ako veľkého milovníka histórie je to až poburujúce, že niečo takéto primitívne bolo vôbec zverejnené. Je dokázané a bolo zverejnených množstvo písomností, že najväčším obchodným partnerom bolo Švajčiarsko. Ja viem, že pri názve tejto krajiny každého napadne židovské zlatko v bankách. Ale to bol len malinký článok z celého systému. Švajčiarsko nebolo neutrálnou krajinou, ale bolo krajinou, ktorá vyrábala vojenský materiál a zbrane pre OBIDVE ZNEPRIATELENÉ STRANY!!!

Angličania ovládali svetové banky, oni boli tými, ktorí sa nebáli, pretože očakávali, že ich Nemci nenapadnú. Američania s Nemeckom obchodovali vo veľkom, až pokiaľ ich nenapadli Japonci. Vyvolávali zlo a riadne na tom aj zarábali.

Keď som bol menší a bol socializmus, občas sa ku mne dostali aj veci zo západu. Noviny, časopisy, filmy. Nechápal som, prečo sa písalo už vtedy, že ZSSR ohrozuje ľudí, krajiny, moc chcú prevziať komunisti. Všade boli Rusi vykresľovaní ako nepriatelia, zločinci.

Nechápal som preto, lebo som slobodne mohol chodiť von (bez strachu, že by sa mi niečo stalo), rodičia chodili z práce pokojní domov (bez strachu, že by prišli na druhý deň o prácu) chodievali do kina, do divadla, bez strachu, mohol som chodiť do školy (bez strachu, že by som nedostal zadarmo vzdelanie) mali sme bezplatné zdravotníctvo(bez strachu že rodičia nebudú mať peniaze na lieky). Ako malé dieťa som tomu nechápal, mal som všetko čo potrebujem, aby som mohol žiť.

Nechápal som prečo sa ľudia na západe báli socializmu a komunizmu, keď sme mali všetko, čo potrebujeme k normálnemu životu.

Po pár rokoch v „kapitalizme“ som to pochopil, keď tento druh propagandy prišiel aj k nám. To isté, čo sa dialo na západe, sa teraz deje aj u nás a aj v celej Európe. Strach, vyvolávanie strachu v ľuďoch. Každý psychológ vám povie, že je to obyčajný útok na podvedomie človeka. Vyvolávanie strachu v ľuďoch otvára ich podmienené reakcie. Sú také isté ako keď rodič vidí, že niekto chce ublížiť jeho dieťaťu. Postaví sa pred dieťa a bude ho chrániť. Neuvažuje nad tým, čo sa mu môže stať, jedine čo chce, je zachrániť jeho život a zdravie. A takto isto funguje aj mediálna propaganda. Je založená na strachu, na vyvolávanie pocitu bezmocnosti. Ak si to človek uvedomí, uvidí všetko v iných, reálnych, farbách.

Títo istí, čo píšu o Rusku o ako nepriateľovi píšu a aj verejne podporujú pedofíliu, alebo aj iné ďalšie sexuálne deviácie, ktoré ohrozujú mravnú výchovu detí a mládeže. Píšu a aj podporujú migráciu, ktorá má zruinovať krajiny, ekonomicky a aj politicky. Píšu o Slovensku ako o krajine nehodnej na život, o krajine, ktorá nemá žiadnu históriu, ktorá nemá tradície a snáď ani predkov. Píšu o krajine, na ktorú nemáme byť hrdí. Títo istí „pisálkovia“ nepíšu o podvodoch politikov, nepíšu o ich drogových bakchanáliách, nepíšu o korupcii, taktiež nepíšu o rozbitých rodinách, keď jeden z rodičov musel ísť pracovať mimo krajinu. Taktiež nepíšu o tom, koľko ľudí bolo dohnaných k samovražde, keď ich exekútori doslova „psychicky utýrali“. Nepíšu o nebankovkách, ktoré vlastnia politici. Nepíšu o tých, ktorý podpísali „Mníchovskú dohodu“, ktorá bola zradou voči Československu. Nepíšu o zverstvách fašizmu, o tom ako fašisti, keď prechádzali krajinou, doslova vyhladzovali dediny, povraždili takto milióny ľudí, ktorí chceli žiť, ale nedovolili im dožiť sa ďalšieho dňa. Prečo sa o tomto nepíše?

Toto všetko, čo títo „pisálkovia“ napíšu NIČ NEVRAVÍ O TÝCH, KTORÝCH OPISUJÚ, ALE O NICH SAMOTNÝCH TO POVIE VŠETKO!!!!

Jedine fašisti ako tvrdý totalitný diktátorsky režim chceli pozmeniť históriu pre svoje „ciele“. Jedným z cieľov bolo ovládnutie krajiny, ovládnutie občanov. Nepotrebovali aby kvitla múdrosť, nepotrebovali, aby ľudia mali vlastný pohľad na život, nepotrebovali odborníkov, nepotrebovali oponentov. Jedine čo chceli, mať bezhraničnú moc založenú na zverstvách, nenávisti a strachu. Za tento článok by malo Ruské veľvyslanectvo minimálne podať sťažnosť na Medzinárodný súd. Ten článok je len obyčajná psychologická „vojna“ s občanmi. Je to útok na podvedomie, je to presne to, čo povedal Goebbels s Hitlerom „Dovtedy všetko opakujte v médiách, až pokiaľ si nebudú ľudia myslieť to, čo chceme,aby si mysleli.“ História sa opakuje, pár gaunerov sa chce zmocniť našej krajiny a je len na nás, či to dovolíme, alebo nie. Či dovolíme, aby naše deti, ďalšie generácie žili v biede, boli otrokmi systému, alebo či zachránime Slovensko pred novodobými fašistami.

Pamätajte si, že ak chce niekto meniť históriu nie je to jeho nevedomosťou, ale je to úmyslom pozmeniť pohľad, ktorý v konečnom dôsledku môže mať až fatálne následky.

Čo znamená byť mužom?

09.01.2023

Byť silný a zodpovedný, aby sa na neho rodina vždy mohla spoľahnúť. Muž by mal byť múrom medzi rodinou a vonkajším svetom. Byť mužom znamená vždy stáť pri rodine. Byť ochranca, aby rodina vedela, že ak sa čokoľvek stane, on tam bude. Ak by mala rodina „spadnúť“ vie sa postarať. Byť mužom znamená prevziať zodpovednosť. Nielen za seba, ale aj za ženu, deti a [...]

Som Slovák a Čechoslovák a preto:

27.10.2022

Som Slovák a Čechoslovák a preto: – budem oslavovať Sviatok všetkých svätých (Dušičky) a nie Hallowen, nezapaľujem tekvicu, ale sviečky a kahance – budem oslavovať Štedrý večer a nie Santa Klausa, Šibačku a nie vajíčkobranie… – budem sa hrdo hlásiť k našim slovanským zvykom a tradíciám a budem ich učiť aj svoje deti a ďalšie pokolenia [...]

Viete prečo dnešné vzťahy netrvajú večne?

24.09.2022

VIETE PREČO DNEŠNÉ VZŤAHY NETRVAJÚ VEČNE? 🌹Pretože honba za úspechom je pre nás dôležitejšie ako naše vlastné šťastie. Pretože venujeme viac pozornosti svojim telefónom ako partnerom. ❤️Môžeme hovoriť ako závidíme starým ľuďom držiacich sa pri prechádzke mestom, ako sa držia za ruky, keď naše srdce nevidí viac ako pred svoj vlastný nos. 🌹Rodičia nemajú [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

Eddie W. Nicholas

Láska je jediným skutočným zmyslom života

Štatistiky blogu

Počet článkov: 110
Celková čítanosť: 391243x
Priemerná čítanosť článkov: 3557x

Autor blogu