Založ si blog

Pýtam sa vás starších kolo 48 a viac keď ste boli v 1989 štrajkovať chceli ste tu Americké vojsko a NATO? ? ?

Vtedy jedine o čom sa písalo a hovorilo o otvorení hraníc. A Havel sľuboval, aby sme sa nebáli nezamestnanosti, aby sme sa nebáli, že chcú rozpredať štátne strategické podniky, aby sme sa nebáli, že tu budú bezdomovci….a že všetky médiá, ktoré toto prehlasovali, že je to len komunistická propaganda!!!!! Nezabudnem na to, ako Štěpán z tribúny ľuďom hovoril, aby sa nedali zmiasť, že chcú ľudí len oklamať a že im ide o niečo úplne iné. Že chcú rozvrátiť krajinu. A mal pravdu. Školy a aj zdravotníctvo totálne zadarmo a poviem Vám , že školstvo bolo na oveľa vyššej úrovni a to nielen po stránke vzdelanosti. ale aj ľudskosti. Učili nás morálne, učili nás byť dobrými ľuďmi. Zdravotníctvo, infraštruktúra, priemysel ľahký i ťažký, výroba, poľnohospodárstvo, potravinársky priemysel, to všetko bolo špičkovej kvality. A ekonomika? Jedna z najsilnejších na svete. Ak by sme mali ropu a plyn boli by sme 100 percentne sebestační. Ktorá krajina sa môže popýšiť, že ich bankovky boli kryté zlatom a mali 100 percentnú zamestnanosť. Žiadna!!! .A teraz? Odpad sveta. Ľudskosť sa nedá ani porovnávať. Sme len skelet toho, čo sme boli za socializmu. Nemáme politikov. Toto sú špiny a nie politici. Milionári, ktorí si cez strany chcú prilepšiť a dať zákony tak, aby mali ešte väčšie zisky. Poslanci odhlasujú čokoľvek aj zníženie príjmu obyvateľstva. To nie sú poslanci, ale zapredanci. Pretože ak niekto odhlasuje zákony, ktoré hrubo porušujú zásady ľudskosti, zásady morálky, to nie je poslanec. To, kde ste videli, aby niekto, kto je zapojený do podvodov, kto je zapojený na rozkrádaní bol vrchným predstaviteľom štátu. Kde sú novinári? Prečo o tom nepíšu!!! Pretože nemôžu.

Zničený priemysel, sme len výrobňa, podradná krajina…a potraviny? to kde sme, aby som išiel do obchodu a 4/5 času študoval z čoho je to vyrobené, aby som sa neotrávil. Za socializmu sme mali jedny z najvyšších potravinových noriem na svete. Za 40 rokov socializmu sme nemali ani jednu epidémiu, či krízu….teraz čelíme pandémii priemerne každý druh rok a kríza je tu denne a volá sa aj boj o prežitie. To kde sme, že poslanci Národnej rady odhlasujú, že na Slovensko sa môžu dovážať potraviny o 50 percent menej kvalitné ako do iných štátov EU. A čo je to EU? TO nie je RVHP. Veď sa pozrite kto tomu velí. Vnuci fašistických pohlavárov z 2. svetovej vojny.

A navyše tieto Sorosove mimovládky. V iných krajinách ich vyhosťujú. Na Sorosa je vydaný zatykač. Kto by náhodou nevedel. Za rozvracanie ekonomiky. Treba si to nájsť.

Matovičova žena je židovka prepojená na Sorosa. Čaputová je židovka prepojená na Sorosa. Jej otec žid napojený na Sorosa. Všetci predstavitelia vlády sú bývalými, alebo terajšími, prípadne ich manželky či deti prepojení na Sorosa. Od Čaputovej až po Šeligu. Všetko sú to terajší, alebo minulý pracovníci Sorosvých mimovládiek. Náhoda? Ani náhodou. Tie sa v politike  nedejú.  A Matovičova matka za slobodna Viskupičová…pre zaujímavosť.

Všetky jeho statusy, komentáre, činy, to všetko vyvoláva chaos, strach a nepokoj medzi ľuďmi. Keď k tomu pripočítame nezamestnanosť a ľudia začínajú byť bez finančných prostriedkov, pomoc od štátu nečakaj. Na to príde správa, že sa máme skladať na dôchodky, predaj elektrární, zníženie minimálnej mzdy. Prípadne aj jej zrušenie. To všetko sú sociálne neistoty, ktoré majú priamy vplyv na chod človeka, občana, rodiny. A v človeku ten hnev rastie každým dňom. Zakáže chodiť von a rúško je povinné a on si dá foto ako chlastajú v tesnej blízkosti a bez rúška. Toto nie je len primitívna arogancia, nadradenosť…nadčlovek..ubermensch a výsmech ľuďom, ale ak sa na to pozrieš s nadhľadom tak on chce vyvolať nepokoj a nenávisť medzi ľuďmi. Zavreli Daňa, Vaskyho, Rostasa a teraz Kotleba. To všetko sú ľudia, ktorí poukazujú na zločiny a ľudia, ktorí bojujú za Slovensko.

Lberálna čvarga ich dá pozatvárať a čo to vyvoláva? Opäť nepokoj. Čaputová prehlásila, že chce krajinu, kde sa ľudia nebudú báť zomierať. A ja som na to napísal., že ona veľmi dobre vie, čo hovorí. A precekla sa, pretože Sorosov plán je vyvolať tu vojnu…a Matovičove konania ..to presne aj postupne vyvolávajú. Keď to nezastavíme bude občianska vojna.

Všetky jeho statusy, jeho konania. To nie je nielenže vrcholná arogancia, maximálna primitívnosť, výsmech ľuďom a občanom Slovenska, ale vyvolávajú medzi ľuďmi chaos, strach a hlavne nenávisť. Všetko toto keď spojíme vychádza mi len jedno. On chce vyvolávať napätie medzi ľuďmi, ktoré neskôr vyvolajú konflikty a možno aj ozbrojené. On nielenže nemá chrbtovú kosť, ale doslova je mu to jedno. Sú to všetko Sorosovské špiny, ktoré chcú vyvolať na Slovensku to, čo na Ukrajine. Každým dňom je to horšie a horšie. Keď si spojíme fakty, že jeho žena je židovka zo Sorosvskej mimovládky, SAS to isté, prezidentka židovka zo Soroosvej mimovládky, to isté, PS, a všetky liberálne strany, ich predstavitelia, prípadne rodinní príslušníci sú priamo napojení na tieto mimovládky. Vychádza mi len jedno. Chcú maximálne rozvrátiť krajinu a ľudí medzi sebou. Nikdy nebolo toľko nenávisti medzi ľuďmi ako je teraz. A presne toto isté bolo všade tam, kde tieto mimovládky dostali „voľnú ruku“. Je to veľmi ťažká „hra“ z ich strany. A pokiaľ to my občania nezastavíme, bude to „krvavá hra“. Zoberte len jednu maličkosť. Koaliční „partneri“ to vidia a veľmi dobre vedia, čo sa deje a čo sa bude diať….Za ten čas, čo sa ľudia zaoberajú primitívnymi statusmi, tak ono doslova rozvracajú a predávajú NAŠE SLOVENSKO!!! Mne ak niečo vadí ozvem sa voči tomu. Ale im to nevadí a vyhovuje. Je za tým oveľa viac, ako sa len zdá. A je len na nás, čo urobíme. Občan má najsilnejšie slovo v krajine. Vždy ho mal a aj vždy bude. A pokiaľ toto nezastavíme…Tak Slovenská republika zanikne a s ňou aj celá história odkazy našich otcov, starých rodičov a aj všetkých predkov..

Otázka znie: Platíme justíciu a prokuratúru z našich daní. Matovičove konania priamo ohrozujú chod krajiny, bezpečnosť krajiny a aj životy ľudí. Na čo ich platíme, keď nič nerobia. A ak áno, tak nie pre občana!!!! Dá sa spoľahnúť len na seba. Kam toto všetko speje?! Do vojny!

Ďakujem, že ste si to celé prečítali.

Čo znamená byť mužom?

09.01.2023

Byť silný a zodpovedný, aby sa na neho rodina vždy mohla spoľahnúť. Muž by mal byť múrom medzi rodinou a vonkajším svetom. Byť mužom znamená vždy stáť pri rodine. Byť ochranca, aby rodina vedela, že ak sa čokoľvek stane, on tam bude. Ak by mala rodina „spadnúť“ vie sa postarať. Byť mužom znamená prevziať zodpovednosť. Nielen za seba, ale aj za ženu, deti a [...]

Som Slovák a Čechoslovák a preto:

27.10.2022

Som Slovák a Čechoslovák a preto: – budem oslavovať Sviatok všetkých svätých (Dušičky) a nie Hallowen, nezapaľujem tekvicu, ale sviečky a kahance – budem oslavovať Štedrý večer a nie Santa Klausa, Šibačku a nie vajíčkobranie… – budem sa hrdo hlásiť k našim slovanským zvykom a tradíciám a budem ich učiť aj svoje deti a ďalšie pokolenia [...]

Viete prečo dnešné vzťahy netrvajú večne?

24.09.2022

VIETE PREČO DNEŠNÉ VZŤAHY NETRVAJÚ VEČNE? 🌹Pretože honba za úspechom je pre nás dôležitejšie ako naše vlastné šťastie. Pretože venujeme viac pozornosti svojim telefónom ako partnerom. ❤️Môžeme hovoriť ako závidíme starým ľuďom držiacich sa pri prechádzke mestom, ako sa držia za ruky, keď naše srdce nevidí viac ako pred svoj vlastný nos. 🌹Rodičia nemajú [...]

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

Eddie W. Nicholas

Láska je jediným skutočným zmyslom života

Štatistiky blogu

Počet článkov: 110
Celková čítanosť: 391344x
Priemerná čítanosť článkov: 3558x

Autor blogu