Založ si blog

Skôr ako pošlete deti do škôl, alebo Šikana a vydieranie občanov

Milí rodičia, skôr ako pošlete svoje deti s rúškom do školy treba si uvedomiť pár zásadných pre život vecí:

1. Každé rúško je z niečoho vyrobené a vdychovaním sa Vám dostávajú do pľúc čiastočky tohto výrobku. Ak to nosíte chvíľku nevadí to. Pľúca to nezaťaží a vedia sa vyčistiť. Ale ak máte celý deň a dlhodobo, tak tie častice sa Vám dostávajú do pľúc a tam zostávajú. Možno sa dajú pľúca dokopy…ale…je rovnaká šanca, že tieto častice môžu spôsobiť rakovinu pľúc.

2. Každý organizmus a každý orgán potrebuje k tomu, aby plnohodnotne fungoval kyslík. Keď si dáte rúško na pár hodín, dostáva sa ho do tela menej a tým pádom ani orgány v tele nie sú okysličené tak ako majú. Čiže nebudú fungovať tak ako majú a správne.Úbytok kyslíky znemožňuje plnohodnotnú obnovu orgánov a organizmu celkovo.

3. Vakcinácia – výroba a testovanie vakcíny, ktorá sa vpichne človeku trvá aj niekoľko rokov. Ak nám chce vláda doslova nanútiť vakcínu, ktorá nie je testovaná a navyše aj firma, ktorá je vytvorila nechce niesť žiadnu zodpovednosť, v praxi to znamená len jedno, že máme byť pokusné králiky a uvidí sa ako na to ľudia budú reagovať. Sami nevedia, čo to s človekom urobí. Už pred rokmi toto spravili a v jednej africkej krajine ľudia vymierali v tisícoch. Urobili si z ľudí pokusné zvieratá a to isté by chceli urobiť aj z nás.

Takže táto vláda namiesto opatrení ako zamedziť šírenie vírusu doslova šikanuje ľudí a siaha na základné ľudské práva, svedčí len o tom, že sú kompetentní spravovať chod krajiny a zodpovednosť za ľudské životy. Namiesto zamedzenia šírenia vírusu postavia nás pred pomalú genocídu.

Ak Vám niekto niečo s čím nie ste spokojní, či vyrovnaní, zmeňte to. Vláda „plagiátorov“ platených Sorošom prijíma jedno nezmyselné opatrenie za druhým. Nosenie rúška po celý deň je pomalá genocída

Opatrne s tým…..čo v najbližších dňoch urobíte….deti sú budúcnosť a je našou povinnosťou im ju zabezpečiť a nie ich nechať zničiť nezmyselnými nariadeniami. Tejto vláde nezáleží na ľuďoch a ani nikdy nebude. Už to toľkokrát dokázali. Krajina je v troskách a je načase ju dať dokopy. Chceme krajinu, kde ľudia budú radi žiť a nie sa strachovať s čím príde zajtra „táto vláda“.

Takto ako sa títo chovajú sa správali fašisti k ľuďom počas vojny!!!!

Čo znamená byť mužom?

09.01.2023

Byť silný a zodpovedný, aby sa na neho rodina vždy mohla spoľahnúť. Muž by mal byť múrom medzi rodinou a vonkajším svetom. Byť mužom znamená vždy stáť pri rodine. Byť ochranca, aby rodina vedela, že ak sa čokoľvek stane, on tam bude. Ak by mala rodina „spadnúť“ vie sa postarať. Byť mužom znamená prevziať zodpovednosť. Nielen za seba, ale aj za ženu, deti a [...]

Som Slovák a Čechoslovák a preto:

27.10.2022

Som Slovák a Čechoslovák a preto: – budem oslavovať Sviatok všetkých svätých (Dušičky) a nie Hallowen, nezapaľujem tekvicu, ale sviečky a kahance – budem oslavovať Štedrý večer a nie Santa Klausa, Šibačku a nie vajíčkobranie… – budem sa hrdo hlásiť k našim slovanským zvykom a tradíciám a budem ich učiť aj svoje deti a ďalšie pokolenia [...]

Viete prečo dnešné vzťahy netrvajú večne?

24.09.2022

VIETE PREČO DNEŠNÉ VZŤAHY NETRVAJÚ VEČNE? 🌹Pretože honba za úspechom je pre nás dôležitejšie ako naše vlastné šťastie. Pretože venujeme viac pozornosti svojim telefónom ako partnerom. ❤️Môžeme hovoriť ako závidíme starým ľuďom držiacich sa pri prechádzke mestom, ako sa držia za ruky, keď naše srdce nevidí viac ako pred svoj vlastný nos. 🌹Rodičia nemajú [...]

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dve vojny?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

Fokker3128

Kiska lietal špeciálom do Popradu, Pellegrini na operu. Hodina letu stojí tisíce, aké sú pravidlá využívania vládnej flotily?

19.04.2024 06:00

Cestovanie kamkoľvek, bez udania dôvodu a zadarmo, účet totiž platí štátna kasa

Eddie W. Nicholas

Láska je jediným skutočným zmyslom života

Štatistiky blogu

Počet článkov: 110
Celková čítanosť: 393413x
Priemerná čítanosť článkov: 3576x

Autor blogu